UPDATE Accident rutier grav în Argeş: o femeie a murit şi un băieţel este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce doi copii răniţi au fost transportaţi la Bucureşti cu o ambulanţă
Ce doi copii răniţi au fost transportaţi la Bucureşti cu o ambulanţă

Starea băiatului este mai bună, dar sora lui, care are mai puţin de o lună, se află într-o stare foarte gravă. Prognosticul medicilor de la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Bucureşti este rezervat.

Update: Fetiţa de numai 17 zile are un traumatism cradiocerebral cu hemoragie intracraniană şi a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie" (fostul Budimex), acolo unde există o unitate de terapie intensivă performantă pentru nou-născuţi. Băieţelul a fost stabilizat de medici, având o stare mai bună.

Băieţelul de patru, ani, împreună cu bebeluşul, au ajuns la această oră cu câte o ambulanţă la Spitalul de Neurochirurgie „Bagdsar Arseni" din Bucureşti, urmând să primească îngrijiri medicale de urgenţă. Un elicopter SMURD a încercat să-i transporte spre spitalul bucureştean, dar nu a reuşit să decoleze din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Băiatul de patru ani este în comă de gradul III după ce a suferit un traumatism craniocerebral.

Accidentul rutier s-a produs la intersecţia DC105 cu DJ702, în satul Coşeri, comuna Căteasca. Se pare că şoferul autoturismului, tatăl celor doi copii, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a fost izbit din plin de către un autoturism care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. În total, şapte persoane au fost rănite.

Persoana decedată este bunica celor doi copii. Unchiul şi părinţii lor se află internaţi la Spitalul Judeţean din Argeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite