Zmeură de Aur pentru Tom Cruise, Nicole Kidman şi Paris Hilton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplul Tom Cruise-Katie Holmes a obţinut o Zmeură de Aur la categoria "cele mai enervante ţinte ale tabloidelor", înfiinţată anul acesta. "Dirty Love", cu un scenariu scris de Jenny McCarthy, a

Cuplul Tom Cruise-Katie Holmes a obţinut o Zmeură de Aur la categoria "cele mai enervante ţinte ale tabloidelor", înfiinţată anul acesta.
"Dirty Love", cu un scenariu scris de Jenny McCarthy, a fost desemnat "cel mai nereuşit film" al anului 2005, adunând patru trofee în cadrul ceremoniei. Tom Cruise a fost nominalizat şi la secţiunea "cel mai prost actor", însă i-a suflat premiul Rob Schneider pentru rolul din "Deuce Bigalow: European Gigolo". Paris Hilton a câştigat şi ea o Zmeură de Aur pentru "cea mai proastă actriţă în rol secundar" cu "House of Wax", iar oscarizata Nicole Kidman a reuşit performanţa de a se număra pe listele câştigătorilor la "cel mai nereuşit cuplu pe ecran", alături de Will Ferrell, în "Bewitched". Premiile "Zmeura de Aur", socotite o pacoste pentru cei care lucrează în domeniu, parodiază Oscarurile şi sunt decernate cu 24 de ore înainte de mult râvnitele trofee ale Academiei de Film.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite