Ziua Vecinului, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un decor relaxant, amenajat în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, Fundaţia PACT şi reţeaua de băcănii MIC.RO au sărbătorit, vineri după-amiază, pentru prima dată în Bucureşti „Ziua Vecinului“, o iniţiativă care îşi propune să celebreze conceptul de vecinătate prin manifestări organizate în toată lumea în ultima zi de vineri a lunii mai.

„Faptul că sărbătorim Ziua Vecinului, împreună cu Fundaţia PACT, nu este o simplă întâmplare. Prezenţa Mic.ro în acest parteneriat este un rezultat al preocupării noastre de a ne implica în ceea ce se întâmplă la nivelul comunităţii, acolo unde putem produce schimbări reale în bine.

Dorim să folosim acest prilej pentru a anunţa proiectul de responsabilitate socială pe care Mic.ro îl va lansa în următoarele săptămâni. Este vorba despre un proiect ce îşi propune să-i sprijine pe acei oameni care se implică, prin schimbări mai mici sau mai mari, în îmbunătăţirea vieţii în comunitate", a subliniat Roxana Baias, group marketing director Mercadia Holland BV. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite