Ziua Drapelului National, sarbatorita de veterani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Drapelului National a fost sarbatorita, ieri, de catre Ministerul Apararii prin organizarea unui ceremonial in Piata Tricolorului din Capitala. Chiar daca parada militara a fost impecabila, acest

Ziua Drapelului National a fost sarbatorita, ieri, de catre Ministerul Apararii prin organizarea unui ceremonial in Piata Tricolorului din Capitala. Chiar daca parada militara a fost impecabila, acest eveniment nu s-a bucurat de atentia cuvenita din partea bucurestenilor. Nici macar oficialitatile nu s-au prea inghesuit. Doar prefectul Capitalei, Mioara Mantale, primarul general Adriean Videanu si Corneliu Vadim Tudor au participat la inaltarea Drapelului Militar, alaturi de cativa ofiteri din cadrul MApN. Din cei aproximativ 150 de oameni care au fost prezenti, majoritatea erau pensionari si veterani de razboi care se adunasera pentru a-si aduce aminte de vremurile in care luptasera sub drapelul Romaniei.

Primarul din Miercurea-Ciuc nu a arborat tricolorul de Ziua Drapelului
Ziua Drapelului a fost marcata la Miercurea-Ciuc intr-o nota discordanta fata de manifestari similare din tara, deoarece primarul municipiului, Raduly Robert, nu a luat masuri pentru pavoazarea cu steaguri a centrului orasului. La ceremonie, desfasurata in fata statuii Ostasului Roman din Miercurea-Ciuc, au luat parte foarte putine persoane, atat locuitori, cat si reprezentanti ai autoritatilor locale sau judetene. In plus, orasul nu a avut aerul obisnuit de sarbatoare, in centrul municipiului nefiind arborat nici un Drapel National al Romaniei. Venit spre sfarsitul ceremonialului de inaltare a drapelului pe catarg, primarul Raduly Robert a declarat ca aceasta manifestare nu are autorizatie si acesta este motivul pentru care orasul nu a fost pavoazat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite