Zinger, cercetat de Crima Organizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

spaţii pentru magazine. Peste 70% din clădirile din cartierul Bartolomeu sunt ale lui. Zinger este numărul doi în clubul de fotbal FC Braşov.Conform unor surse judiciare, Maor Zinger este

spaţii pentru magazine. Peste 70% din clădirile din cartierul Bartolomeu sunt ale lui. Zinger este numărul doi în clubul de fotbal FC Braşov.
Conform unor surse judiciare, Maor Zinger este cercetat penal, fiind suspectat de spălare de bani şi evaziune fiscală. În mod concret, există informaţii care sunt cercetate în acest moment despre legăturile pe care Zinger le-ar putea avea cu grupări de crimă organizată. Ancheta vizează firmele Atlanta House, Eliana Mall şi Tivina, dar şi alte şapte societăţi, al căror asociat este Maor Zinger. Omul de afaceri are relaţii apropiate cu falsul general SIE Matei, care a fost asociatul său în mai multe afaceri. Acesta a fost implicat într-un caz de luare de mită care l-a avut protagonist pe omul mafiei italiene Ricardo Orlandino. La acea vreme, Matei i-a promis mafiotului că va obţine eliberarea sa din închisoare după ce va mitui mai multe persoane cu funcţii înalte în justiţie. Matei a fost cel care l-a consiliat pe Zinger în multe din afacerile sale.

Favorizat de primar
Maor Zinger este implicat şi într-un scandal alături de primarul Braşovului, Gheorghe Scripcaru. Subiectul este un teren care a fost trecut prin mai multe firme şi, ulterior, vândut. În această poveste au fost implicaţi mai mulţi membri ai familiei edilului Braşovului care deţineau diferite firme, dar şi Gheorghe Scripcaru, care a avizat afacerea. În suveică apare şi o firmă a unui lider al PD, Dumitru Puchianu. Prejudiciul în această afacere este estimat la peste două milioane de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite