Ziaristul Gelu Trandafir, desemnat de Băsescu în CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Gelu Trandafir a fost desemnat de preşedintele Traian Băsescu membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al preşedinţiei,

Jurnalistul Gelu Trandafir a fost desemnat de preşedintele Traian Băsescu membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, consilierul prezidenţial Adriana Săftoiu. El urmează să-l înlocuiască pe Răsvan Popescu, al cărui mandat de membru CNA din partea preşedinţiei a expirat. Popescu a fost propus, însă, pentru un nou mandat de grupul PNL din Camera Deputaţilor.
De asemenea, Administraţia Prezidenţială l-a desemnat ca membru supleant în cadrul aceluiaşi for pe Radu Buşneag.
Gelu Trandafir a absolvit Facultatea de Geodezie, Institutul de Construcţii Bucureşti, are studii teologice la Institutul Catolic Sfânta Tereza, iar între 1995 şi 1996 a urmat cursurile Institutului de jurnalism "Robert Schuman" din Franţa.
A fost realizator şi producător de emisiuni la Pro Tv, a lucrat la BBC World Service, a fost publicist comentator şi editor coordonator la "Evenimentul zilei", publicist comentator la "România liberă", iar între 2005 şi 2006 a fost redactor-şef adjunct la "Cotidianul".
Potrivit Legii audiovizualului, consiliul este compus din 11 membri şi este numit de parlament, la propunerea Senatului (trei membri), Camerei Deputaţilor (trei membri), preşedintelui României (doi membri) şi guvernului (trei membri).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite