Ziaristă agresată de fiul deputatului Traian Dobre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Dobre, băiatul deputatului PNL Traian Dobre, riscă până la doi ani de închisoare dacă nu o va convinge pe prezentatoarea tv Aida Ursu să-şi retragă plângerea. Poliţiştii ieşeni

Cristi Dobre, băiatul deputatului PNL Traian Dobre, riscă până la doi ani de închisoare dacă nu o va convinge pe prezentatoarea tv Aida Ursu să-şi retragă plângerea.

Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal pe numele fiului deputatului. "Se întocmeşte dosarul penal pentru infracţiunea de lovire. Dacă nu se va produce o împăcare între agresor şi victimă, vom face propunerea de trimitere în judecată", a declarat Liviu Zanfirescu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.


Sâmbătă noapte, Cristi Dobre a lovit-o în plină figură pe Aida Ursu, prezentatoare tv la un post local din Iaşi. Incidentul a avut loc într-un club, victima alegându-se cu nasul fracturat şi buza spartă. Cristi Dobre nu este la prima abatere de acest gen, dar de fiecare dată a scăpat basma curată.


Aida Ursu a ameninţat că-i va intenta proces agresorului şi nu se va lăsa până ce acesta nu va fi tras la răspundere pentru fapta comisă. "Am fost sunată de deputatul Traian Dobre, tatăl celui care m-a lovit. A vrut doar să-şi ceară scuze în numele fiului", ne-a spus Aida Ursu. (Iulian Bănilă)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite