Zi liberă din cauza întreruperii de curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în apropiere de Palatul Parlamentului, sedii de firme, magazine şi sute de locuinţe au rămas fără lumină. Începând cu ora 8.00, timp de 12 ore, alimentarea cu energie electrică în

Ieri, în apropiere de Palatul Parlamentului, sedii de firme, magazine şi sute de locuinţe au rămas fără lumină. Începând cu ora 8.00, timp de 12 ore, alimentarea cu energie electrică în zona Bulevardului Naţiunile Unite a fost întreruptă, pentru că Electrica a programat lucrări de reabilitare a instalaţiilor proprii.

"Astăzi nu putem încheia poliţe pentru că nu avem curent până diseară şi nu ne funcţionează calculatoarele", a spus Ana, care lucrează la o firmă de asigurări de pe Splaiul Independenţei. La fel şi la BancPost, unde operatorii şi-au anunţat clienţii încă de la intrare că nu pot efectua operaţiuni întreaga zi. Alte firme, precum agenţia Tarom şi câteva fast-food-uri, au decretat ieri zi liberă pentru angajaţi tocmai pentru că nu şi-au putut desfăşura activitatea.

Potrivit unui comunicat al Electrica, motivul lucrărilor este înlocuirea cablurilor deteriorate de cei care au vrut să fure cablurile electrice. Totodată, compania mai anunţă că mâine, între orele 7.00 şi 15.00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din Capitală, printre care străzile Petru Maior, Eugen Lovinescu şi Bucureştii Noi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite