Zeci de pompieri din Bucureşti au donat sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul de Interne Traian Igaş, donând sânge
Ministrul de Interne Traian Igaş, donând sânge

Patruzeci de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” din Capitală, au donat sânge pentru românii cu probleme de sănătate. Acţiunea  face parte din Campania de solidaritate socială „Din Inimă pentru Inimi”demarată, la începutul acestei luni, la nivel naţional.

Alături de donatori au fost şi chestor principal de poliţie Lucian Florin Guran - împuternicit adjunct al  şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului de Interne precum şi general maior Liviu Viorel Nemeş – prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Tot în cursul zilei de astăzi, pompierilor militari arădeni care au donat sânge românilor cu probleme de sănătate, li s-au alăturat şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, împreună cu inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Marcel Sorin Lucaciu.

De la începutul campaniei şi până în prezent au donat sânge peste 1.000 de angajaţi, urmând ca alţi 1.200 să le urmeze exemplul. Această acţiune este identificată în contextul Zilei Mondiale a Inimii, pentru care an de an peste 100 de ţări manifestă interes şi se înscrie în seria de activităţi menite să marcheze Ziua de 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite