Zdob şi Zdub, la "Music Flash"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ora 17,30, la TVR Cultural. "Music Flash" urmăreşte, prin interviuri, ştiri, discuţii şi reportaje, evenimentele şi noutăţile din toată zona muzicală, de la rock, jazz şi pop, la muzică

ora 17,30, la TVR Cultural. "Music Flash" urmăreşte, prin interviuri, ştiri, discuţii şi reportaje, evenimentele şi noutăţile din toată zona muzicală, de la rock, jazz şi pop, la muzică electronică şi hip-hop.
Prima emisiune are cap de afiş un reportaj realizat la selecţia naţională pentru Eurovision. Acesta va fi însoţit de un alt reportaj, de la concertul trupei "Compact", care a avut loc recent la Teatrul Naţional Bucureşti. Interviul emisiunii va avea ca subiect ultimul videoclip al trupei Hara (piesa Liber) şi următorul album al acesteia. Membrii trupelor "Voices of Silence" şi "Celelalte Cuvinte" vor fi intervievaţi, cu ocazia unui concert ("Voices of Silence") şi a unei reveniri pe scenă după o absenţă de patru ani ("Celelalte Cuvinte"). Discuţiile vor fi însoţite de fragmente din piesele protagoniştilor. Băieţii de la "Zdob şi Zdub", care pregătesc un turneu de 20 de concerte în România, şi cei de la "Sistem", care au ajuns în ultima fază a pregătirii noului album, vor intra şi ei în vizorul emisiunii. Rubrica "Flash News" va prezenta, succint, noutăţi din muzica autohtonă şi internaţională. Prezentatori sunt Alexandra Cârstea şi Liviu Tudora.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite