Oana Zăvoranu vrea să se cloneze - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Zăvoranu vrea să se cloneze - Revista presei mondene
Oana Zăvoranu vrea să se cloneze - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre intenţia Oanei Zăvoranu de a se clona, problemele emoţionale ale Jessicăi Simpsons sau evoluţia relaţiei dintre Monica Columbeanu şi Andrei Vlad. Printre alte subiecte, Inna a cucerit America, iar Rihanna a refuzat o şampanie de 10.000 $.


Oana Zăvoranu vrea să se cloneze.

Vedeta este dispusă să plătească şi jumătate de milion de euro pentru a-şi îndeplini strania dorinţă. Introvertită din fire, Oana Zăvoranu şochează din nou. Vedeta vrea să se cloneze la o clinică din străinătate şi este dispusă să plătească 500.000 de euro pentru realizarea controversatului procedeu. Ea a declarat în ultimul număr al revistei Story că şi-ar dori enorm să creeze şi o clonă a pisoiului său, Marty, notează Click.

Jessica Simpson, la un pas de depresie. Familia actriţei Jessica Simpson este îngriorată că fiica lor este la un pas de a claca. Potrivit revistei National Enquirer, cei apropiaţi se tem că situaţia carierei sale, precum şi moartea brutală a câinelui ei, Daisy, au adus-o pe Jessica la limita puterii. "Jessica este pe punctul de a trece printr-o criză. Se descurcă de minune să-şi ascundă durerea în public, dar în intimitate este afectată emoţional", a precizat o sursă, citată de Click.

Monica Columbeanu şi Andrei Vlad s-au împăcat.
Monica Columbeanu şi Andrei Vlad, partenerul ei de la "Dansez pentru tine", au ingropat, pentru moment, securea războiului. Apele s-au mai liniştit şi norii s-au mai risipit, la "Dansez pentru tine", pentru perechea formată din Monica Columbeanu şi Andrei Vlad. Cei doi au decis să pună, pentru moment, capăt conflictului iscat săptămâna trecută, preferând să se concentreze asupra repetiţiilor în sala de dans, pentru a învinge, vineri, la duel, perechea formată din Jean de la Craiova şi Sandra Neacşu, scrie Libertatea.

Inna a cucerit America.
Cu toate că nu a trecut mult de când a împlinit un an de la lansare, cântăreaţa stabileşte record după record. La scurt timp după ce a fost nominalizată la secţiunea "Best European Act" la premiile MTV de la Berlin, piesa "Hot" a intrat în topurile americane. În urmă cu două zile a început difuzarea ei în America de Nord pe postul BPM al reţelei XM-SIRIUS, potrivit Cancan.

Rihanna a refuzat o şampanie de 10.000 $. Aflată, recent, într-un club din Los Angeles, cântăreaţa Rihanna şi-a uimit prietenii când a returnat o sticlă de şampanie de 10.000 de dolari unui jucător de fotbal american care spera astfel să o cucerească, anunţă Libertatea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite