Zapp nu are dialog cu UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telemobil, compania ce deţine Zapp, este singurul operator de telecomunicaţii mobile din România care nu a notificat, până la termenul-limită de 30 iulie, despre modificarea tarifelor de


Telemobil, compania ce deţine Zapp, este singurul operator de telecomunicaţii mobile din România care nu a notificat, până la termenul-limită de 30 iulie, despre modificarea tarifelor de roaming, în conformitate cu reglementările comunitare. Cei de la Telemobil spun că nu au încheiate acorduri directe de roaming cu niciun stat membru al UE.

"Din cauza limitărilor tehnologice, soluţia de roaming pe care am propus-o utilizatorilor noştri este una de tip call-back pentru apelurile date şi de tip call-divert pentru cele de primate", se arată în comunicatul Telemobil. Zapp furnizează servicii de roaming pe baza unui sistem call-back care nu presupune încheierea de acorduri directe de roaming cu niciun operator din ţările membre UE, cum este în cazul roamingului clasic oferit de operatorii GSM.

"Clienţii Zapp care se vor deplasa în străinătate în state membre UE şi care vor utiliza sistemul oferit de către noi li se va aplica curând o nouă ofertă de tarife". Ceilalţi operatori prezenţi pe piaţa românească au notificat Comisia Europeană că vor modifica tarifele de roaming, noile niveluri urmând să intre în vigoare până la finele lunii august.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite