Zâmbetul ducesei Kate Middleton, făcut pe comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kate Middleton are un zâmbet fermecător FOTO: Getty Images
Kate Middleton are un zâmbet fermecător FOTO: Getty Images

Nicio informaţie din viaţa ducesei de Cambridge, Kate Middleton, nu a scăpat presei internaţionale. Înainte de a-l lua în căsătorie pe prinţul William al Marii Britanii, ţinutele sale au fost analizate cu ochi de soacră, orice gest a fost întors pe toate feţele, orice cuvânt - răstălmăcit.

Ultima ştire despre Kate vine din Marea Britanie, unde jurnaliştii de la „The Times“ au aflat cum şi-a făcut tânăra ducesă un zâmbet atât de fermecător, care a cucerit milioane de oameni.

Ea nu a apelat la dentiştii din Statele Unite care au lucrat pentru vedetele de la Hollywood, în schimb s-a lăsat pe mâna unui medic stomatolog francez, Didier Fillion.

Acesta a lansat un nou trend în această meserie, introducând conceptul „asimetrie armonioasă“, şi a mai fost solicitat de fotomodelul Kelly Brook, actriţa Sadie Frost şi creatorul de modă John Galliano.

Un apropiat al medicului francez le-a mărturisit jurnaliştilor de la „The Times“ că specialistul a folosit o tehnică inedită, „micro-rotaţia dinţilor“, îmbunătăţind aspectul acestora, însă fără să le altereze naturaleţea. Dinţii nu sunt perfect aliniaţi, dar sănătoşi şi nu sunt artificiali, a precizat acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite