Zaher Iskandarani, arestat in lipsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zaher Iskandarani va ajunge din nou dupa gratii, magistratii Tri-bunalului Bucuresti emitand pe numele lui un mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 29 de zile. Omul de afaceri a fost cautat

Zaher Iskandarani va ajunge din nou dupa gratii, magistratii Tri-bunalului Bucuresti emitand pe numele lui un mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 29 de zile.
Omul de afaceri a fost cautat de politisti pentru a fi dus la Parchet, insa, fiind de negasit, a fost dat in urmarire generala. Trei presupusi complici ai celui supranumit "Prin-tul Banatului" - Eugen Iovescu, Oba-yda Ghannoum si Ghassan Wahbeh - au fost arestati saptamana trecuta, fiind acuzati de asociere in vederea savarsirii de infractiuni privind operatiunile vamale ilicite cu utilaje de productie ale tigarilor si alcoolului, in afara antrepozitului fiscal, precum si ascunderea sursei impozabile. Ulterior, procurorii au cerut magistratilor si emiterea unui- mandat de arestare in lipsa pe numele lui Zaher. In luna mai, Zaher Iskandarani a fost arestat, insa magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis recursul sau si au decis cercetarea lui in stare de libertate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite