Între Fără Zahăr şi Sancho Panza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Burlăcianu, sau Bobo din trupa Fără Zahăr cum este mai cunoscut publicului, a ajuns pe scene cunoscute ale teatrului românesc printr-o întâmplare. "Întâmplarea" care l-a

Bogdan Burlăcianu, sau Bobo din trupa Fără Zahăr cum este mai cunoscut publicului, a ajuns pe scene cunoscute ale teatrului românesc printr-o întâmplare.

"Întâmplarea" care l-a distribuit pe Bobo în spectacolul "Don Quijote" este chiar regizoarea Ada Milea. "Eu mergeam la concertele Adei iar ea lucra deja la <> şi avea nevoie de un chitarist electric.

I-am spus că nu ştiu să cânt la chitară electrică şi cu toate acestea m-am dus la o repetiţie, unde am venit cu nişte idei, aşa că am intrat în distribuţia spectacolului, drept Sancho Pantza, cu trei săptămâni înainte de premieră", ne-a spus Bobo zâmbind. Teatrul, pentru Bobo, este o pasiune mai veche.

Mai exact din timpul Facultăţii de Ecologie şi Protecţie a Mediului de la Iaşi, ale cărei cursuri le urma. În 1998 s-a alăturat celor din Trupa de Teatru Studenţesc, unde a activat timp de şase ani. "În plus, începuse să nu-mi mai placă facultatea, dar de teatru eram din ce în ce mai atras", mai spune el.

Toate repetiţiile la care a lucrat până în prezent i s-au părut haioase, cu toate că de cele mai multe ori încerca să privească la modul cel mai serios ceea ce făcea. "Era o treabă serioasă şi încercam s-o luăm ca atare şi totuşi ne-am şi jucat, aşa că am ajuns să repetăm cu aceeaşi bucurie cu care un copil desface cadoul de sub bradul de Crăciun", spune Bobo despre repetiţii.

Cu toate că teatrul îi ocupă o parte destul de importantă din timpul de lucru, Bobo nu neglijează nici "Fără Zahăr", el şi colegul lui Bobi lansând un album în urmă cu doar câteva săptămâni. Piesa "Don Quijote" se joacă la Teatrul Act, iar preţul unui bilet este de 20 lei întreg şi 15 lei cu reducere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite