O noapte incendiară cu Yves Larock şi Martijn Ten Velden

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piese ca "Rise up" şi "I Wish You Would" vor răsuna, în acest weekend, la City Mall şi în Kristal Glam Club. Yves Larock îi răsplăteşte pe români cu două show-uri. Cunoscutul artist va

Piese ca "Rise up" şi "I Wish You Would" vor răsuna, în acest weekend, la City Mall şi în Kristal Glam Club.

Yves Larock îi răsplăteşte pe români cu două show-uri. Cunoscutul artist va concerta, astăzi, începând cu ora 20:00, la City Mall în Food Court. Amfitrionii evenimentului vor fi Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.


Yves Larock, DJ Jaba, şi Martijn Ten Velden vor continua distracţia, de la ora 23.00, în Kristal Glam Club. Yves Larock, pe numele său adevărat Yves Cheminade, a debutat pe piaţa muzicală în 2005 cu melodia "Zookey". Artistul simte însă cu adevărat fiorii succesului în 2007, când hitul său, "Rise up", face furori în cluburile din Europa. Piesa, o îmbinare între mai multe stiluri muzicale (house, reggae), urcă rapid pe primele locuri în topurile din întreaga lume.


Artistul nu a sperat niciodată că va ajunge să trăiască din muzică într-o ţară precum Elveţia, unde acest capitol nu este încă luat în serios. Însă, contrar aşteptărilor, îşi vede visul cu ochii şi încinge platanele în cele mai tari cluburi din Elveţia şi nu numai.

Martijn Ten Velden oferă un mărţişor muzical


A devenit celebru odată cu hitul "I Wish You Would". După ce a colaborat cu DJ precum Roger Sanches, Ali şi Sharam de la Deep Dish şi Steve Lawler, nonconformistul Martijn Ten Velden vine şi pe plaiurile mioritice. Artistul va mixa astă-seară în Kristal Glam Club.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite