Will Smith, în căutarea fericirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul joacă alături de fiul său, Jaden Smith, aflat la debut "În căutarea fericirii" ("The Pursuit of Happyness") este o poveste despre dragostea dintre un tată şi fiul său, care îi

Actorul joacă alături de fiul său, Jaden Smith, aflat la debut

"În căutarea fericirii" ("The Pursuit of Happyness") este o poveste despre dragostea dintre un tată şi fiul său, care îi ajută să treacă peste obstacole.

Chris Gardner (Will Smith) îşi câştigă existenţa vânzând aparatură medicală. Într-o zi însă, din ghinion, unul dintre aceste aparate, care valorează zeci de mii de dolari, îi este furat.

Chris se întoarce acasă la nevastă (Thandie Newton) şi la copilul său în vârstă de 5 ani, Christopher (Jaden Smith), cu mâna goală. În următoarele zile, familia Gardner rămâne fără bani, iar soţia lui Chris, copleşită de grijile materiale şi de ghinion, decide să îşi părăsească soţul şi fiul.

Chris este distrus şi mai are o singură bucurie în viaţă: pe fiul său, un puşti extrem de inteligent. De ziua lui Christopher, acesta primeşte un cub Rubik care abia apăruse în SUA, iar toată lumea credea că aceste cuburi sunt imposibil de rezolvat.

Chris reuşeşte însă, şi datorită acestui cub devine stagiar la o firmă prestigioasă de agenţi de bursă, fără a primi salariu. Singura lui speranţă este ca patronii firmei să-l aleagă pe el ca noul lor angajat din peste 20 de candidaţi. Până la sfârşitul stagiului, tatăl şi fiul îşi pierd casa şi ajung să trăiască pe străzi.

Realul Chris Gardner

Filmul este bazat pe povestea adevărată a lui Chris Gardner, un bărbat care a trăit pe străzi alături de fiul său, reuşind să ajungă mereu la serviciu îmbrăcat într-un costum curat şi, până la urmă, să devină milionar.

Producătorii filmului "În căutarea fericirii", Todd Black, Jason Blumenthal şi Steve Tisch, l-au descoperit pe Chris Gardner ca invitat la o emisiune de televiziune şi au simţit imediat că există o poveste acolo care poate fi transpusă pe ecranele cinematografice.

Blumenthal l-a contactat pe Will Smith şi i-a propus rolul, iar acesta a acceptat aproape instantaneu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite