Western pe muchie de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi actori la modă, Russell Crowe şi Christian Bale, merg împreună pe "Drumul dreptăţii". Russell Crowe şi Christian Bale. Primul interpretează un celebru bandit al secolului XIX, celălalt

Doi actori la modă, Russell Crowe şi Christian Bale, merg împreună pe "Drumul dreptăţii".

Russell Crowe şi Christian Bale. Primul interpretează un celebru bandit al secolului XIX, celălalt un amărât de veteran al Războiului Civil. Împreună merg pe "Drumul dreptăţii", într-un western contracronometru.

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu prea mă dau în vânt după westernuri. Dar... La filmul de faţă, "Drumul dreptăţii", clar m-au atras numele de pe generic: Christian Bale ("Maşinistul", "Equilibrium" sau "Batman - Începuturi"), iar Russell Crowe este "Gladiatorul" de Oscar.

În cel mai nou film al lui James Mangold, Crowe e Ben Wade, un faimos răufăcător, care împreună cu banda sa de hoţi şi asasini au prădat Căile Ferate de Sud. Lui Wade i se înfundă la un moment dat şi atunci apare în scenă Dan Evans (Bale), despre care lumea spune că este un amărât de veteran al Războiului Civil.

Mai mult se zbate să supravieţuiască de pe o zi pe alta, într-o fermă dărăpănată. Rolul lui Evans este să îl ducă pe prizonierul Wade la trenul de 3 şi 10 către Yuma, care îl va transporta la proces. Pe drum, cei doi, deşi fac parte din două lumi complet diferite, învaţă să se respecte unul pe celălalt. Apropierea dintre ei îl va ajuta pe Evans atunci când misiunea îi scapă de sub control. (Nicoleta Zaharia)

CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza din Bucureşti şi Glendale din Iaşi

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite