Wesley Snipes nu mai e băiat bun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un detectiv cu un trecut misterios şi noul său partener, mai puţin experimentat, investighează jefuirea unei bănci, însă descoperă că se pune la cale o conspiraţie mult mai mare.Aceasta

Un detectiv cu un trecut misterios şi noul său partener, mai puţin experimentat, investighează jefuirea unei bănci, însă descoperă că se pune la cale o conspiraţie mult mai mare.
Aceasta este, pe scurt, ideea filmului "Ostatici sub acoperire" (Chaos). Wesley Snipes revine într-un nou rol de acţiune, alături de Jason Statham ("Transporter 2", "Jaf în stil italian", "Unde dai şi unde crapă") şi Ryan Phillippe ("Crash Poveşti din L.A.", "Gosford Park"). Premiera va avea loc, mâine, la Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza şi Glendale Cotroceni din Bucureşti. Ca în fiecare dimineaţă, uşile băncii se deschid pentru încă o zi normală de lucru. Nimic nu pare să prevestească haosul care avea să urmeze. Cum se presupune că există şi poate fi găsită o lege universală a haosului, cu siguranţă nu la teorie se gândeau autorităţile în momentul în care au primit solicitarea lui Lorenz (Snipes), liderul bandei teroriste implicate în cel mai mare jaf din istorie. Lorenz cere poliţiei un negociator. Intră în scenă Conners (Jason Statham), proaspăt suspendat din funcţie. Haosul îi ajută pe câţiva dintre angajaţii băncii să se salveze, numai că în momentul în care fumul se împrăştie, poliţiştii realizează că tocmai membrii bandei lui Lorenz, deghizaţi, au reuşit să părăsească banca. Admiratorii ucigaşului de vampiri în "Blade", care a adus încasări de 150 milioane de dolari în întreaga lume, au ocazia să se întâlnească în "Chaos" cu un tip la fel de nemilos. Statham, în rolul versatului detectiv Conners, are şansa să îşi dovedească din nou talentul, explorând un personaj deştept şi cinic în acelaşi timp. Ryan Phillippe face echipă cu Statham, fiind partenerul mai tânăr şi mai neexperimentat al acestuia, detectivul Dekker. Un plus pentru acest film este prezenţa în echipa regizorală, în calitate de director de imagine, a lui Richard Greatrex, nominalizat la Premiul Oscar pentru "Shakespeare in love" şi "Povestea unui cavaler".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite