Weekend de distracţie la malul Mării Neagre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, cei aflaţi la malul Mării Negre vor avea parte de zile pline de evenimente. La Neptun, cei mici sunt aşteptaţi la "Dino Park", unica expoziţie de dinozauri

În acest sfârşit de săptămână, cei aflaţi la malul Mării Negre vor avea parte de zile pline de evenimente. La Neptun, cei mici sunt aşteptaţi la "Dino Park", unica expoziţie de dinozauri în mărime naturală din Europa. Animalele preistorice pot fi admirate în fiecare zi între orele 17.00 şi 23.00, în parcarea din faţa bowlingului din staţiune.

Tot aici, Direcţia pentru Sport a Judeţului Constanţa în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia organizează în perioada 28 iulie - 3 august un turneu de fotbal pe plaja "La Steaguri". Meciurile au loc zilnic între orele 8.00-14.30, înscrierea fiind liberă.

La Saturn, tot în acest weekend, Circul Columbia a pregătit un program ce include dresuri de lei, canguri, maimuţe, cai, cămile, aligatori, lame, şerpi şi chiar tarantula. Nu vor lipsi nici numerele de echilibristică, jonglerie şi trapez.

De asemenea, tot în sudul litoralului, mâine, de la ora 21.00, DJ Project şi Voltaj vor susţine un concert chiar pe plaja din Saturn.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite