Vreme caldă în continuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile vor mai creşte şi azi, fiind cu câteva grade peste normalul acestui interval.

Astfel, maximele vor oscila în jurul a 10 grade Celsius în vestul şi sud-vestul ţării, cu 10 grade la Timişoara şi 11 grade la Drobeta-Turnu Severin.

Vremea va fi frumoasă, cu mult soare, în majoritatea regiunilor. Va ploua puţin în nord-vest şi în centru, unde temperaturile vor fi, prin urmare, mai reduse - maxime de 6 grade la Baia Mare şi 4 grade Celsius în Cluj-Napoca. Tot 6 grade se vor înregistra azi şi în Braşov, însă va străluci soarele şi doar câţiva nori vor străbate cerul.

În nord-est vor fi temperaturi de 8 - 9 grade, la amiază, la fel şi în Constanţa. În Capitală, maximele vor ajunge la 9 grade Celsius, cu cer variabil, soare şi un vânt slab.

Miercuri, norii se extind în tot vestul şi centrul ţării. Aici, vremea se înrăutăţeşte începând de marţi seara, când va ploua. Spre miezul nopţii, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă.

Posibile ploi în nord-est

Temperaturile vor fi destul de ridicate şi miercuri, mai ales în sud-vestul ţării, unde vor oscila între 9 şi 10 grade Celsius. Se mai răceşte în nord-est, cu maxime de numai 5 grade la Suceava şi în Iaşi. Constănţenii vor avea parte miercuri de un soare puternic şi 8 grade Celsius.

În Bucureşti, maxima zilei va fi ca şi marţi, de 9 grade Celsius, cu soare şi vânt slab. Vremea va fi frumoasă şi joi, cu maxime în jur de 10 grade Celsius, în sud-est, şi fără zăpadă, la fel ca în prima jumătate a săptămânii. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite