Vreme caldă până vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii spun că vremea se va menţine caldă până vineri, iar temperaturile vor fi peste normele climatologice specifice lunii ianuarie. Valorile termice vor scădea însă progresiv cu 1-2 grade în fiecare zi.

Astăzi, cerul va fi noros şi se va lăsa ceaţa mai ales noaptea, inclusiv în Bucureşti. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -3 grade Celsius. La munte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Ceaţa va fi prezentă şi în depresiuni, mai ales dimineaţa şi noaptea.

Miercuri vor începe precipitaţiile sub formă de ploaie şi lapoviţă în vestul ţării. „De joi, vremea va fi închisă în toată ţara, iar la munte şi în nordul Moldovei va ninge. Joi, vom avea maximum 9 grade Celsius. Dar cu toate acestea, vremea se va menţine caldă pe tot teritoriul ţării, numai că nu va mai fi aşa de frumos cum a fost ziele astea", a spus Alina Şerban, meteorologul de serviciu.

Ea a mai precizat că temperatura va ajunge în aceste zile până la maximum 10 grade Celsius. În Europa, vremea va fi în general frumoasă.  Va ploua local în nordul Spaniei şi al Portugaliei, în Franţa, Ţările de Jos şi nordul Germaniei şi izolat în Arhipelagul Britanic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite