Volksbank România are un nou vicepreşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volksbank România l-a numit recent în funcţia de vicepreşedinte pe Herwig Burgstaller, fost angajat al HVB ţiriac, în locul lui Klaus Mueller, care a preluat un post la o bancă din Kazahstan,

Volksbank România l-a numit recent în funcţia de vicepreşedinte pe Herwig Burgstaller, fost angajat al HVB ţiriac, în locul lui Klaus Mueller, care a preluat un post la o bancă din Kazahstan, a anunţat ieri instituţia de credit.

Burgstaller a fost director executiv al diviziei de credit risk management la HVB ţiriac. El va fi responsabil la Volksbank de managementul riscului de credit şi activităţi precum IT, audit şi consiliere juridică. Volksbank România are în vedere pentru acest an obţinerea unui profit brut de 22,11 milioane euro, faţă de 13,7 milioane de euro în 2006, raportat la active de 2,3 miliarde de euro, comparativ cu 1,38 miliarde de euro la finele anului trecut. Pentru finele acestui an, banca are în vedere atingerea unei cote de piaţă de 3,25%, în creştere faţă de nivelul de 2,7% înregistrat în decembrie 2006. Activele băncii se situau, la sfârşitul primului trimestru al acestui an, la 1,77 miliarde de euro, iar profitul la 4,1 milioane de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite