Voiculescu: Guvernul nu va rezista până în 2007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că actualul Executiv nu va reuşi să se menţină în actuala formulă până la 1 ianuarie 2007. "Din păcate, concluzia aceasta vine

Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că actualul Executiv nu va reuşi să se menţină în actuala formulă până la 1 ianuarie 2007.
"Din păcate, concluzia aceasta vine în urma analizei modului în care merg treburile în Coaliţie. Mi-e greu să cred că într-o familie în care lucrurile nu merg să se poată ajunge la un consens pentru a se reuşi convieţuirea", a declarat Voiculescu. Chiar dacă nu le doresc, conservatorii sunt pregătiţi de anticipate, a mai spus liderul PC. Voiculescu l-a criticat pe preşedintele Băsescu şi pentru declaraţia făcută într-o emisiune televizată, potrivit căreia ar agrea ideea anticipatelor după 1 ianuarie 2007. "Faptul că a adus aceste lucruri în discuţie reprezintă o gafă. Practic, preşedintele a dat startul luptei între partide", a spus preşedintele conservatorilor. El nu a ezitat să-i reproşeze şefului statului petrecerea cu Gigi Becali, după meciul Steaua-Rapid.
"Noi ne-am fi dorit un preşedinte de ţară mai interesat de integrarea europeană a României decât de petreceri târzii în noapte cu fotbaliştii, un preşedinte de ţară mai consecvent, nu unul care acum ne invită la guvernare după care vorbeşte de soluţia imorală", a decalarat Voiculescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite