Voiculescu, atac la Băsescu, Corina Dragotescu, Turcescu şi Andrei Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voiculescu a reusit sa-si puna in cap trei moderatori

La emisiunea de luni seara "Tu decizi" de la Realitatea TV, Dan Voiculescu a început discuţia punându-i la punct pe Robert Turcescu, Andrei Gheorghe şi Corina Drăgotescu explicându-le că ei îşi câştigă salariul de la aşa zişii moguli. Lui Andrei Gheorghe Voiculescu i-a spus că l-a dat afară de la Antena 1 pentru că nu şi-a făcut treaba, iar Corinei Dragotescu i-a spus, în pauza publicitară, să nu-şi mai bage nasul…

În rest, liderul PC şi-a îndreptat tirul către Traian Băsescu. "Vocea poporului nu poate fi ignorată. Dacă oamenii îl vor pe Traian Băsescu, înseamnă că îl merită pe Traian Băsescu.", a spus Dan Voiculescu, la începutul discuţiei.
"La toate mitingurile, Traian Băsescu are un dialog cu masele prin care incită la violenţă. România pierde enorm, pentru că politicienii nu se preocupă de problemele oamenilor", a mai spus preşedintele Partidului Conservator.

Acuzat că a intervenit la propriul post, într-o emisiune, Voiculescu a ajuns la concluzia că "Incidentul prin care am intervenit în emisiunea Gabrielei Firea a fost ok".

Voiculescu a făcut şi o dezvăluire în premieră, stârnind uimirea lui Turcescu: spunând că a vorbit la telefon cu procurorul care instrumentează dosarul Loteria, în care preşedintele PC este cercetat, iar magistratul i-ar fi spus că nu este vinovat: "Există o lucrătură în cazul Loteria, procurorii mi-au spus că sunt nevinovat".

În controversa cu moderatorii, Voiculescu s-a lăudat că deţine în sondajele de opinie cu 400 mai multe procente decât Partidul Conservator în ansamblu.
El s-a referit punctual la încrederea din sondaje, precizând că este vorba de toate sondajele apărute pe piaţă.

"Dan Voiculescu are, în toate sondajele, cu 400 % mai mult decât PC. Practic, eu trag partidul", a spus Voiculescu despre Dan Voiculescu.


După plecarea liderului PC din platou, discuţia a continuat, Andrei Gheorghe afirmând că Voiculescu a reacţionat agresiv de frică. Turcescu a cerut lămuriri, Gheorghe răspunzând că ştie lucruri grave despre Voiculescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite