Vladimir Putin se lasă aşteptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru summitul din luna aprilie au intrat în linie dreaptă, mai fiind de definitivat doar câteva detalii. Până în prezent, la cele 14 hoteluri în care vor fi cazaţi oficialii

Pregătirile pentru summitul din luna aprilie au intrat în linie dreaptă, mai fiind de definitivat doar câteva detalii. Până în prezent, la cele 14 hoteluri în care vor fi cazaţi oficialii care participă la summit au fost solicitate 2.500 de rezervări.

Deşi mai sunt doar două săptămâni, iar lista participanţilor a fost aproape definitivată, preşedintele rus, Vladimir Putin, nu a confirmat sau infirmat încă prezenţa la Bucureşti. În cadrul unei conferinţe de presă susţinute ieri la Camera Deputaţilor, secretarul de stat în MAE Victor Micula a precizat că programul special destinat soţiilor şefilor de stat şi de guvern a fost definitivat în proporţie de 95 la sută, urmând să fie finalizat săptămâna viitoare.
În incinta Palatului Parlamentului vor fi amenajate două Business Center-uri, unul pentru ţările membre NATO şi unul pentru cele care fac parte din Parteneriatul pentru Pace.

În cazul în care o delegaţie va avea solicitări adiţionale, costurile vor fi achitate de ţara respectivă. Până în prezent, astfel de cereri au venit din partea membrilor Consiliului de Securitate al ONU. Transportul participanţilor va fi asigurat de peste 400 de maşini, dintre care 396 marca Ford.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite