Viteza i-a luat viaţa, în Vinerea Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist a decedat după ce a intrat cu bolidul într-un autoturism, în cartierul Mănăştur. Timp de aproape o oră, circulaţia la intrarea în municipiu dinspre Gilău s-a efectuat cu mare dificultate.

Un motociclist şi-a pierdut viaţa şi un prieten al său a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident petrecut vineri seara în Cartierul Mănăştur. Studentul sucevean Adrian Alin Zaharciuc, de 26 de ani, rula pe motocicleta sa Yamaha, împreună cu un amic, dinspre Centrul comercial Polus spre oraş.

A forţat semaforul din faţa supermarketului Billa, izbindu-se violent într-un autoturism care vira la stânga, din sens opus. În urma impactului, cei doi motociclişti au rămas întinşi pe mijlocul şoselei. De asemenea, cofrajele cu ouă din autoturismul avariat s-au scurs pe jos. Urma frânelor motocicletei era vizibilă pe câteva zeci de metri. Un echipaj de jandarmi aflat în zonă a protejat victimele, până la sosirea ambulanţelor, a pompierilor şi a poliţiştilor.

Au încercat o oră să-l resusciteze

Una dintre victime a fost stabilizată şi transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Pilotul motocicletei nu a mai putut fi resuscitat, deşi paramedicii de la SMURD au încercat aproape o oră acest lucru. Un mare număr de trecători au privit de pe margine, dezamăgiţi, deznodământul acţiunii de resuscitare a victimei.

Pompierii au fost pregătiţi pentru a preîntâmpina un eventual incendiu, având în vedere că din bolidul răsturnat începea să curgă benzină. Timp de aproape o oră, circulaţia rutieră de la intrarea în municipiu dinspre Gilău s-a efectuat cu mare dificultate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite