Virgil Teodorescu se luptă să-şi păstreze achitarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul consilier guvernamental Virgil Teodorescu, acuzat de trafic de influenţă, s-a prezentat, ieri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă contestaţia procurorilor DNA la decizia de

Fostul consilier guvernamental Virgil Teodorescu, acuzat de trafic de influenţă, s-a prezentat, ieri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă contestaţia procurorilor DNA la decizia de achitare a acestuia de către Tribunalul Bucureşti.
Teodorescu a pledat nevinovat în faţa instanţei, depunând magistraţilor concluziile personale în controversatul dosar privind proiect "Omu Buşteni". Fostul consilier a fost reprezentat la proces de avocatul Gheorghe Diaconescu, unul dintre apărătorii ex-premierului Adrian Năstase în dosarul "Zambaccian". Avocatul a invocat credibilitatea îndoielnică a denunţătorului omul de afaceri Octavian Ionescu, întrucât acesta ar fi interesat să obţină 95.000 dolari, sumă pe care susţine că ar fi dat-o ca mită fostului consilier guvernamental. Virgil Teodorescu este acuzat că, în aprilie 2001, i-ar fi pretins două milioane de dolari omului de afaceri Octavian Ionescu pentru obţinerea unei garanţii guvernamentale necesare contractării unui împrumut de peste 58 milioane de dolari. Verdictul în acest proces se va afla peste o săptămână.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite