Virgil Pop, trimis în judecată şi eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local turdean Virgil Pop, ales deputat din partea PNL, a fost eliberat ieri din arest. Curtea de Apel a admis recursul lui la decizia Tribunalului Cluj, care respinsese solicitarea de

Consilierul local turdean Virgil Pop, ales deputat din partea PNL, a fost eliberat ieri din arest. Curtea de Apel a admis recursul lui la decizia Tribunalului Cluj, care respinsese solicitarea de eliberare sub control judiciar.

Cu câteva ore înainte, DNA anunţase trimiterea sa în judecată, sub acuzaţiile de trafic de influenţă, uz de fals şi spălare de bani. Potrivit procurorilor, Pop a pretins şi primit, de la omul de afaceri bihorean Petru Chiş, 130.000 de lei şi 30.000 de euro, pentru a-i facilita atribuirea de contracte de lucrări firmei SC Ampero SRL, din partea societăţii Electrica Transilvania Nord.

Laura Oprean, procuror-şef al DNA Cluj, ne-a declarat că împreună cu Pop a mai fost trimisă în judecată şi Adina Gorgan, administratorul firmei Turdarom, în contul firmei fiind operat transferul de bani din partea orădeanului, considerat a fi rodul traficului de influenţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite