Violatorul Ioan Rus susţine că se trata la psihiatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat de o săptămână în închisoarea Regina Coeli din Roma, sub acuzaţia de viol şi vătămare corporală, mureşeanul Rus (foto) riscă 15 ani de închisoare. Francesco Pettinari, unul

Aflat de o săptămână în închisoarea Regina Coeli din Roma, sub acuzaţia de viol şi vătămare corporală, mureşeanul Rus (foto) riscă 15 ani de închisoare. Francesco Pettinari, unul dintre cei doi avocaţi din oficiu ai lui Rus, ne-a declarat: "Clientul meu susţine că, la fiecare trei luni, mergea în România la tratament psihiatric pentru pierderi de memorie".

La prima expertiză, românul l-a agresat pe psihologul închisorii, o femeie. Reticenţa faţă de propriul avocat şi comportamentul din momentul arestării se vor adăuga la verdictul de "pericol social", ceea ce implică menţinerea lui în închisoare.

Despre seara agresiunii, Rus susţine că se întorcea acasă, într-un cartier periferic al Romei, şi s-a oprit în gara La Storta, unde a băut trei pahare de vin cu un prieten. În jurul orei 22.00, a ajutat-o pe studenta africană de 31 de ani să traverseze, după care nu îşi mai aminteşte nimic. Pettinari afirmă că atât probele biologice, cât şi flagrantul confirmă agresiunea sexuală, cu raport atât oral, cât şi normal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite