Vîntu: Am decis să deschid o "vânătoare cruntă" împotriva lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Ovidiu Vîntu s-a prezentat, marţi, la Tribunalul Bucureşti într-un scaun cu rotile, iar la ieşirea din sala de judecată a făcut câteva declaraţii privind intenţia sa de a  începe "vânătoarea" împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

Citiţi şi: Sorin Ovidiu Vîntu: Dacă aş vrea să fug de justiţie, "m-aş duce să prind peşte în Caraibe"

Omul de afaceri susţine că procesul său nu are legătură cu justiţia, ci este consecinţa luptei sale cu regimul lui Traian Băsescu. Vîntu a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că preşedintele a pornit o vânătoare împotriva lui, motiv pentru care începând "de astăzi" va porni, şi el, un război împotriva lui Băsescu.

Vreau să vă anunţ încă o dată că acest proces nu are legătură cu justiţia. Este doar consecinţa luptei mele directe cu regimul lui Traian Băsescu. Domnia sa a pornit o vânătoare împotriva mea folosind toate instituţiile coercitive ale statului. Vreau să vă comunic că începând de azi şi eu am decis să deschid o vânătoare cruntă împotriva domniei sale şi a tuturor celor care îl sprijină, a subliniat Sorin Ovidiu Vîntu, potrivit Mediafax.

În faţa judecătorului Camelia Bogdan Vântu a spus că nu are încredere în judecata ei şi că nu vrea să fie audiat de acest magistrat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite