Vine vara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii prognozează pentru astăzi şi următoarele două zile temperaturi de până la 22 grade Celsius. Maximele de astăzi se vor situa între 10 şi 20 de grade, iar minimele între

Meteorologii prognozează pentru astăzi şi următoarele două zile temperaturi de până la 22 grade Celsius.

Maximele de astăzi se vor situa între 10 şi 20 de grade, iar minimele între -2 şi 8 grade. Cerul va fi mai mult noros în nord, cu posibilităţi sporite de precipitaţii sub formă de ploaie, dar va fi parţial acoperit în regiunile sudice, unde se aşteaptă temperaturi de vară timpurie.

Mâine, precipitaţiile sunt posibile în vest şi nord-vest, restrângându-se ca arie şi cantitate. Temperaturile maxime se vor situa între 9 şi 12 grade, cele minime marcând o creştere uşoară.

Luni, cerul se va degaja treptat în toată ţara, maximele situându-se între 14 şi 22 grade Celsius. Minimele vor fi şi ele pozitive - între 4 şi 8 grade.

Pentru Bucureşti, astăzi este aşteptată o vreme caldă, cu temperaturi de 18-19 grade. Cerul va fi senin. În schimb, mâine, în Capitală, se anunţă nori, fiind posibil ca temperatura să scadă faţă de ziua precedentă. Dar luni va fi senin din nou, şi temperatura maximă prognozată este de 20 grade.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite