Vin banii pentru rable!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi începe programul de înnoire a parcului auto, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a ordinului ministrului mediului, care stabileşte condiţiile pentru acţiunea "Bani pentru

De astăzi începe programul de înnoire a parcului auto, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a ordinului ministrului mediului, care stabileşte condiţiile pentru acţiunea "Bani pentru rable". În 2005 s-au dat bani pentru 15.000 de maşini, iar anul acesta numărul celor disponibile a crescut cu 1.500.
Firmele au la dispoziţie 15 zile să depună dosarele pentru a putea intra în program. Urmează alte 10 zile, în care documentaţia este analizată, iar Administraţia Fondului de Mediu stabileşte câte maşini va putea vinde un importator, un producător sau un distribuitor de autoturisme.
Astfel, prima tranzacţie în programul "Bani pentru rable" ar putea avea loc pe 10 iulie. "Rezultatele pozitive înregistrate anul trecut, numărul mare de autoturisme vândute şi reacţiile populaţiei ne fac încrezători în ceea ce priveşte această reluare a programului", ne-a declarat Adriana ştefănel, purtătorul de cuvânt al AFM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite