Videanu l-a scos în Cişmigiu pe primarul Parisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, l-a invitat, ieri, pe omologul său din Paris, Bertrand Delanoe, la o promenadă pe aleile Parcului Cişmigiu. Cu acest prilej, oficialul francez a

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, l-a invitat, ieri, pe omologul său din Paris, Bertrand Delanoe, la o promenadă pe aleile Parcului Cişmigiu.
Cu acest prilej, oficialul francez a ţinut să aducă un omagiu ostaşilor Franţei căzuţi pe câmpul de luptă românesc, în timpul Primului Război Mondial, la statuia eroilor francezi din parcul bucureştean. Adriean Videanu, împreună cu edilul francez, dar şi cu ambasadorul Franţei la Bucureşti, Herve Bolot, au participat, la Muzeul de Artă al României, la deschiderea expoziţiei "Antoine Bourdelle, vector al modernităţii. Bucureşti Paris, o prietenie franco-română". La expoziţia aflată sub patronajul preşedintelui Franţei, Jacques Chirac, şi a preşedintelui României, Traian Băsescu, au mai participat directorul general al Muzeului de Artă, Roxana Theodorescu, şi Juliette Laffon, directorul Muzeului Bourdelle din Paris.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite