Videanu şi Vanghelie se ceartă pe gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce şi-au încheiat socotelile la tribunal pentru calomnie, primarul general şi primarul sectorului 5 au început bătălia pe gunoaie. Adriean Videanu a pus inspecţia pe urmele lui Vanghelie,

După ce şi-au încheiat socotelile la tribunal pentru calomnie, primarul general şi primarul sectorului 5 au început bătălia pe gunoaie.
Adriean Videanu a pus inspecţia pe urmele lui Vanghelie, după ce, acum câteva zile, Vanghelie a ridicat vocea la Videanu şi la consilierii generali, acuzându-i că au majorat de aproape trei ori, nejustificat, preţul pentru salubrizare. Aşa că, abia ieri, inspectorii au descoperit munţii de gunoaie în sectorul 5. Două ore de verificări au fost de ajuns pentru ca inspectorii lui Videanu să îl sancţioneze pe Vanghelie cu amendă pentru fiecare din cele şapte zone cu gunoi necolectat de pe raza sectorului 5. Inspectorii au controlat toată Capitala. Ei au constatat că cel mai murdar sector este cel al singurului primarul pesedist, Marian Vanghelie. Edilul sectorului 5 a decis, în urmă cu câţiva ani, să renunţe la firma de salubrizare şi să se descurce numai cu ADP-ul, în timp ce în celelalte sectoare acţionează firmele de salubritate.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite