Victoria Ruffo, într-un triunghi amoros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela "Victoria" spune povestea unei femei mature care se îndrăgosteşte de un bărbat mai tânăr Acasă TV, duminică, ora 18.30 Producţia Telemundo îi readuce Acasă pe marii

Telenovela "Victoria" spune povestea unei femei mature care se îndrăgosteşte de un bărbat mai tânăr

Acasă TV, duminică, ora 18.30

Producţia Telemundo îi readuce Acasă pe marii actori Victoria Ruffo, Arturo Peniche şi Mauricio Ochmann, ancoraţi într-un triunghi amoros. Pe lângă infidelitate, divorţ şi relaţia de iubire dintre o femeie matură şi un bărbat mai tânăr, telenovela "Victoria" tratează şi alte teme de interes general, precum: conflictul dintre generaţii, sarcina în afara căsătoriei, violenţa domestică şi consumul de droguri.

Dedicată familiei şi celor trei copii Paula de 22 de ani, Santiago de 20 şi Mariana de 17 ani, Victoria (Victoria Ruffo) este nevoită, la vârsta de 50 ani, să treacă printr-un divorţ dureros. Soţul ei, Enrique Mendoza (Arturo Peniche), o părăseşte pentru o femeie cu 20 de ani mai tânără decât ea.

Nevoită să ia viaţa de la capăt, protagonista se implică în afaceri. La un moment dat, îl cunoaşte pe Jeronimo (Mauricio Ochmann), un bărbat de 34 de ani, de care se îndrăgosteşte. Numai că relaţia celor doi trezeşte numeroase animozităţi.

Pe de o parte, fiicele îşi învinovăţesc mama pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr, iar fostul soţ va face tot posibilul să se întoarcă la ea, pe de altă parte Martin, fiul lui Jeronimo este împotriva acestei legături amoroase, în speranţa că părinţii lui se vor împăca. De partea Victoriei este doar băiatul ei, Santiago, care o îndeamnă să-şi refacă viaţa alături de Jeronimo.

Victoria Ruffo a declarat despre scenariul telenovelei: "Viaţa nu se termină după un divorţ şi poţi să o iei de la capăt la orice vârstă". De asemenea, actriţa a spus că este foarte mândră de faptul că joacă într-o telenovelă care-i poartă numele.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite