Victor Ponta: "Roberta Anastase e în stare de orice doar pentru că primeşte ordin de la domnul Băsescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, acuzat-o, marţi, pe Roberta Anastase, că înaintea şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor, îl dădea pe premierul Emil Boc la telefon deputaţilor din grupul independenţilor şi al minorităţilor pentru ca acesta să-i convingă să voteze împotriva candidatului PSD la Curtea Constituţională, Valer Dorneanu.

"Sper că parlamentarii PDL nu sunt toţi ca Roberta Anastase, care e în stare de absolut orice, să încalce orice fel de bun simţ, de regulă a democraţiei, doar pentru că primeşte ordin de la domnul Băsescu. Azi în sală umbla cu telefonul în mână şi îl dădea pe domnul Boc la telefon deputaţilor independenţi şi deputaţilor de la minorităţi ca să îi convingă domnul Boc să voteze împotriva lui Valer Dorneanu. (...) Îl dădea pe Boc la telefon la diverşi deputaţi de la independenţi, la domnul Nicolicea, la cei de la minorităţi, ca să le promită domnul Boc nu ştiu ce, bani, avantaje, ca să voteze. (...) Ăsta e un caz patologic deja, al doamnei Anastase", a afirmat Ponta.

Liderul social-democrat a susţinut, însă, că Roberta Anastase nu a reuşit să strângă nici în acest mod majoritatea necesară pentru ca Dorneanu să nu fie validat la Curtea Constituţională.

"Nici aşa nu au reuşit să găsească oameni dispuşi să încalce Constituţia şi să-şi încalce propriul vot dat săptămâna trecută, şi atunci aţi văzut ce a făcut PDL, a cerut pauză, de fapt să nu facem şedinţa. Apropo de cine munceşte pentru oameni şi de lipsa totală de bun simţ. (...) E o situaţie fără precedent, nu e doar jenantă, e un pericol uriaş, iar asemenea personaje ca doamna Anastase pur şi simplu ne îngrozesc pe toţi, sunt capabili de absolut orice", a afirmat Victor Ponta.

Preşedintele PSD susţine că acesta este motivul pentru care şedinţa de plen a Camerei a întârziat.
"Am stat o oră toţi în Cameră (...) eram 300 de oameni, ceea ce e foarte rar", a afirmat Ponta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite