Victor Paul Dobre, victima unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Paul Dobre, secretar de stat în cadrul MAI, a suferit o ruptură de claviculă în urma unui accident rutier, produs miercuri seara pe raza localităţii hunedorene Mintia. Dobre a declarat

Victor Paul Dobre, secretar de stat în cadrul MAI, a suferit o ruptură de claviculă în urma unui accident rutier, produs miercuri seara pe raza localităţii hunedorene Mintia.
Dobre a declarat că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat, deoarece în momentul producerii accidentului vorbea la telefonul mobil. Potrivit IJP Hunedoara, în momentul producerii accidentului, demnitarul era în misiune. Acesta se afla într-un autoturism marca Audi, aparţinând MAI, care era condus de un agent principal de poliţie, în vârstă de 29 de ani. Maşina era însoţită de un echipaj al Poliţiei Rutiere Hunedoara. "În jurul orei 21.20, pe DN 7, pe raza localităţii Mintia, autoturismul în care se afla secretarul de stat a derapat şi a lovit lateral un camion marca Mercedes cu remorcă, condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani din Alba. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a demnitarului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva", a declarat Magda Popa, purtător de cuvânt al IJP Hunedoara. Dobre se află în afara oricărui pericol, el plecând din spital ieri-dimineaţă, în jurul orei 9.00, la Arad pentru a participa la numirea în funcţie a noului prefect. Cercetările sunt în curs de desfăşurare, urmând a se stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite