Victor Becali a intrat la DNA pentru că a văzut maşina lui Gigi Neţoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Victor Becali (foto), cercetat alături de fratele său şi de alţi oameni din fotbal, în dosarul privind transferurile internaţionale, a stat, ieri, în sediul Direcţiei Naţionale

Impresarul Victor Becali (foto), cercetat alături de fratele său şi de alţi oameni din fotbal, în dosarul privind transferurile internaţionale, a stat, ieri, în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie aproximativ un sfert de oră. El a spus că a intrat la DNA pentru a saluta un prieten. "Am venit aici că e maşina lui Neţoiu. Voi n-o vedeţi? La revedere!", a spus Becali, după care a urcat la volanul autoturismului său şi a plecat. Fostul acţionar al FC Dinamo, Gigi Neţoiu, şi Victor Becali sunt cercetaţi pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

"Am dat o declaraţie şi am adus documentele pe care mi le-au solicitat procurorii. Este vorba de transferul lui Dan Alexa la Beijing Guan. A plecat pe 400.000 de euro, iar după un an s-a întors gratis, iar apoi Dinamo l-a vândut cu 300.000 de euro la Poli Timişoara", a declarat Gigi Neţoiu. Înainte de audieri, el a declarat că transferurile sunt făcute cu aprobarea Consiliului de Administraţie al clubului.

"Dacă vinzi un jucător cu 100.000, clubul, şi altă societate care se ocupă cu aşa ceva ţi-l vinde cu un milion şi îi intră 500.000, cred că statul a câştigat, decât să ia impozit pentru 100.000, a luat pentru 500.000", a explicat Neţoiu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite