Victimele „Scotch Club” vor să uite toate traumele suferite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un deceniu după scandalul de la „Scotch Club”, toţi cei implicaţi încearcă să uite ce s-a întâmplat, iar cei care au căzut victime împuşcăturilor nici nu vor să mai audă de

La un deceniu după scandalul de la „Scotch Club”, toţi cei implicaţi încearcă să uite ce s-a întâmplat, iar cei care au căzut victime împuşcăturilor nici nu vor să mai audă de „Scotch Club”. Daniel Ungureanu, care la acea vreme avea doar 18 ani, a avut cel mai mult de suferit. Potrivit rechizitoriului, el a fost împuşcat de către Nicoale Dorobanţ, zis „Nae”, cu o puşcă de vânătoare marca Mars calibru 12 mm, armă aptă să producă moartea.
Alicele provenite de la tubul cartuşului i-au atins lui Ungureanu artera carotidă şi tânărul a intrat în şoc traumatic. A fost la un pas de a-şi pierde viaţa, însă a fost transportat la timp la spital. În cursul urmăririi penale, Ungureanu nu a putut să le spună anchetatorilor cine l-a împuşcat pentru că nu şi-a adus aminte ce s-a întâmplat. Nicolae Dorobanţ a negat că l-ar fi împuşcat pe Ungureanu, apărătorul său susţinând că cel care a tras a fost Anatolie Ciumac.
După zece ani de la producerea incidentului, Daniel Ungureanu a devenit şofer de TIR şi face curse internaţionale. Şi-a revenit după împuşcătură, însă apropiaţii lui spun că a avut mult de suferit. Din cauza procesului, în care a avut calitatea de parte vătămată, şi-ar fi pierdut şi locul de muncă pentru că şefii lui nu au înţeles necesitatea prezentării la şedinţele de judecată. La ora actuală, Daniel Ungureanu se află în cursă în Germania şi refuză să vorbească de cele întâmplate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite