Viceprimarul Brăilei, ameninţat de şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şeful Serviciului de Transport Public (STPLC) din Brăila, Dan Gheorghe, a fost eliberat din funcţie, după ce acesta a ignorat licitaţia privind atribuirea liniilor de maxi-taxi. Dan Gheorghe a

şeful Serviciului de Transport Public (STPLC) din Brăila, Dan Gheorghe, a fost eliberat din funcţie, după ce acesta a ignorat licitaţia privind atribuirea liniilor de maxi-taxi.
Dan Gheorghe a atribuit aceste trasee unor alte firme decât cele stabilite prin licitaţie şi, în plus, a modificat traseele stabilite iniţial. Se pare însă că transportatorii s-au supărat pe viceprimarul Brăilei, Daniela Văsioiu, care monitorizează activitatea Serviciului de Transport Public, aceasta primind scrisori anonime de ameninţare. "Ultima scrisoare de ameninţare am primit-o săptămâna trecută, când mi s-a dat termen o săptămână să îmi văd de treaba mea şi să nu mai intervin în transportul maxi-taxi", a declarat viceprimarul Daniela Văsioiu. Deşi scrisorile au fost trimise la poliţie, semnatarii nu au foat identificaţi. şeful serviciului de transport public a fost însă demis de consiliul local, care a cerut şi implicarea poliţiei în acest caz.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite