Vicepreşedintele PNL Maramureş trece la PD-L

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Radu Munteanu, unul dintre vicepreşedinţii PNL Maramureş, a demisionat ieri din funcţia de consilier judeţean şi din postul deţinut în partid. El a recurs la acest gest fiind

Mircea Radu Munteanu, unul dintre vicepreşedinţii PNL Maramureş, a demisionat ieri din funcţia de consilier judeţean şi din postul deţinut în partid. El a recurs la acest gest fiind nemulţumit de colaborarea PNL-PSD.

"Patru ani de zile, PSD a fost cel mai aprig duşman al PNL-ului, iar acum cel mai bun prieten al PNL este PSD. Eu am fost în permanenţă adversarul PSD-ului şi nu pot să accept ce se întâmplă acum", a declarat, ieri, Radu Munteanu, în şedinţa de consiliu judeţean în care şi-a anunţat demisia.

Deşi nu a vrut să confirme acest lucru, Munteanu va pleca, mai mult ca sigur, la PD-L, formaţiune care l-a curtat şi înainte de alegerile locale. Oferta democrat-liberalilor este una tentantă, un loc fruntaş pentru Senat, lucru confirmat chiar de către fostul liberal.

"Recunosc că sunt un rebel, sunt convins că o să se spună că sunt traseist politic. Asta e realitatea, dacă nu o să îmi placă în PD-L o să rămân un simplu comentator politic", a mai spus Munteanu.

Cristian Anghel, preşedintele PNL Maramureş, a declarat că Mircea Radu Munteanu este o pierdere pentru partid, dar a adăugat că oricine are dreptul la o opţiune personală. Pe de altă parte, preşedintele PD-L Maramureş, Mircea Man, nu a confirmat înscrierea noului membru în PD-L, dar vestea cea mare ar putea fi dată azi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Mircea Radu Munteanu a fost membru PNL în perioada 1990-1993, din 1993 şi până în 2000 a activat la PNŢCD, iar în 2001 a revenit la PNL, devenind membru marcant al partidului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite