Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş nu şi-a mai plătit întreţinerea la bloc de cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pesedistul Florea Costache, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, refuză de cinci ani să-şi achite datoriile la întreţinere. 12 milioane de lei vechi este suma restantă, fără

Pesedistul Florea Costache, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, refuză de cinci ani să-şi achite datoriile la întreţinere. 12 milioane de lei vechi este suma restantă, fără penalizări, pe care o datorează mai-marele din Consiliul Judeţean Argeş la întreţinere.

Costache a decis să nu mai plătească nimic din momentul în care şi-a montat centrală termică de apartament. Tot atunci a explicat că lui nu-i trebuie nici lumină pe scară, nici curăţenie, nici reparaţii la bloc.

Datoriile vicelui, acoperite din fondul de rulment

Administratorul blocului în care locuieşte vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Tudor Buzatu, a ezitat până acum să-l acţioneze în judecată pe acesta, pe motiv că ar cheltui bani degeaba. "Nu am vrut să-l acţionăm în instanţă pentru că asta ne-ar costa alţi bani. Nici penalităţi nu i-am trecut, pentru că eu nu sunt dator la nici un furnizor şi, ca atare, nici furnizorii nu îmi aplică penalităţi", ne-a declarat Buzatu.

Suma restantă a locatarului de lux este acoperită din fondul de rulment al celorlalţi locatari. Practic, vecinii acoperă şi datoria celui care ar trebui să le reprezinte interesele în fruntea judeţului. "Sper să fie înţelegător, într-un final, să nu mă oblige să-i aplic penalităţi sau
să-l dau în judecată", mai spune administratorul, care a precizat că mulţi argeşeni au centrală termică, dar niciunul nu sfidează legea.

"Eu stau la parter... Mizerie nu fac"

Vicepreşedintele Florea Costache spune că refuză să plătească întreţinerea din... principiu.

"Eu stau la parter, am uşa la un metru de ieşirea din scară. Mizerie nu fac, deşi curăţenie pe scară se face odată la două săptămâni... Nu lucrez în schimburi, deci nu am nevoie de lumină pe scară. În rest, am contract individual cu Salubritatea, cu Apă Canal, cu Distrigaz. Aşa că nu văd ce ar trebui să plătesc. Pentru alte reparaţii nu m-a întrebat niciodată. În plus, am plătit partea mea pentru interfon şi nu am primit nicio chitanţă. Păi, dacă mie nu mi-a dat, vă daţi seama că unuia mai puţin informat nici atât nu i-a dat. Administratorii fac prea multe măgării şi nu accept să plătesc. Aşadar, nu plătesc din mândrie şi verticalitate, căci, vorba aia, am 37 de milioane salariu, am din ce!", a declarat vicepreşedintele Florea Costache.

Care a adăugat că îi îndeamnă şi pe argeşenii aflaţi într-o situaţie similară cu a sa să refuze să plătească, dacă au curaj!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite