Veselie de 1 Iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Ziua copiilor, autorităţile din Bucureşti organizează mai multe evenimente la care participarea e liberă. În sectorul 1, în Parcul Bazilescu, clovnii de la Fundaţia "Parada" vor desena pe

De Ziua copiilor, autorităţile din Bucureşti organizează mai multe evenimente la care participarea e liberă. În sectorul 1, în Parcul Bazilescu, clovnii de la Fundaţia "Parada" vor desena pe asfalt, iar Organizaţia S.O.S.-Satele Copiilor va asigura jocurile distractive pentru prichindei. La Roata Mare din Parcul Herăstrău va avea loc cea de-a doua ediţie a "Arenelor de joacă". În Parcul Morarilor, din Pantelimon, vor avea loc concursuri cu premii, iar în Parcul "Alexandru Ioan Cuza", Comitetul Naţional Român pentru Drepturile Copilului va organiza o expoziţie cu desene. În sectorul 4, în incinta Şcolii nr. 96, copiii se vor întrece pentru cupa "1 iunie" la fotbal, iar în Parcul Sebastian va avea loc un spectacol artistic. 100 de copii îngrijiţi de Asociaţia "Sfântul Stelian" vor participa la un program de desene pe asfalt şi concursuri sportive în comuna Greaca, Giurgiu.

Copiii se simt discriminaţi

Un raport privind respectarea drepturilor copiilor în România dat publicităţii ieri arată că mulţi dintre micuţi se simt discriminaţi din cauza situaţiei financiare, a dizabilităţilor sau a etniei. Atunci când sunt mărite alocaţiile nu este luat în considerare întotdeauna impactul asupra copiilor. Raportul mai arată că există un număr considerabil de părinţi care nu au acces la informaţii şi au înrădăcinate anumite mentalităţi care afectează viaţa copiilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite