Veniturile lui Mutu, verificate de judecători la cererea fostei soţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii care judecă cererea lui Adrian Mutu de reducere a pensiei alimentare au decis, ieri, constituirea unei comisii rogatorii în Italia, care urmează să stabilească exact ce venituri

Magistraţii care judecă cererea lui Adrian Mutu de reducere a pensiei alimentare au decis, ieri, constituirea unei comisii rogatorii în Italia, care urmează să stabilească exact ce venituri obţine fotbalistul la Clubul AC Fiorentina. Avocatul lui Adrian Mutu a arătat instanţei că acesta nu a putut să se prezinte la acest proces, deoarece a fost titular în partida Fiorentina-Reggina. Fotbalistul solicită diminuarea pensiei de 2.500 euro/lună, deoarece, împreună cu actuala sa soţie, Consuelo, are un copil, iar cheltuielile au crescut. Avocatul a mai solicitat instanţei conexarea acestui dosar cu cel în care clientul său solicită reîncredinţarea fiului său, Mario. Mutu motivează că Alexandra Dinu nu este o mamă bună, are multe contracte ca actriţă şi petrece puţin timp cu fiul lor. Instanţa urmează să se pronunţe pe această cerere peste două luni, când este aşteptat şi rezultatul comisiei rogatorii.

Alexandra ar vrea o pensie de 15 ori mai mare

Alexandra Dinu a fost punctuală, ieri, la întâlnirea cu magistraţii şi a suportat cu stoicism, în sala de judecată, timp de aproape o oră, terminarea unui alt proces de reîncredinţare de minori. Nemulţumită, ea a declarat că fostul ei soţ a intentat cele două procese, dar refuză să se prezinte, ceea ce spune mult despre atitudinea sa. Avocata ei, Alice Drăghici, a fost şi mai nemulţumită de absenţa repetată a lui Mutu la procese, şi l-a catalogat scurt drept "mârlan". Procesele intentate de Mutu au strânsă legătură cu cererea Alexandrei Dinu adresată unei instanţe italiene de creştere a pensiei alimentare cu peste 30.000 euro.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite