Vedetele nu se tem c-ar putea păţi ca Emil Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecând de la cazul difuzării filmuleţului cu Emil Boc în fundul gol, luni seară, la emisiunea „Un show păcătos", de pe canalul Antena 1, ziarul „Adevărul" a întrebat mai multe persoane cu imagine publică dacă se vor teme, de-acum înainte, că vor fi fotografiate în vestiare, în ipostaze intime.

Toţi cei contactaţi - de la realizatorul TV Andrei Gheorghe la cântăreaţa Anda Adam - sunt, asemenea fostului premier Boc, clienţi ai sălilor de sport din reţeaua World Class  - potrivit surselor „Adevărul". 

Realizatorul TV Andrei Gheorghe spune că, fiind o persoană cunoscută, se aşteaptă să i se întâmple oricând, orice, din acest punct de vedere. „Nu m-am gândit niciodată că aş putea să fiu fotografiat acolo. Probabil că te gândeşti abia după ce ţi se întâmplă. Mă duc la sală, iar la vestiar umblu în pielea goală alături de bărbaţi care se bărbieresc şi îşi taie unghiile. Nu văd nimic anormal în asta".

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu a fost iritat de întrebările ziarului „Adevărul": „Ştiam că «Adevărul» e un ziar serios! Vă rog frumos să mă sunaţi doar când vreţi să mă întrebaţi ceva despre fotbal, doar ca să-mi solicitaţi analize fotbalistice!". Interpretei de muzică pop Anne's i s-a părut mult mai natural să intre în piela fostului premier Boc, dar şi să iasă din pielea acestuia, subliniind că e femeie, iar la vestiarul bărbaţilor n-a călcat niciodată. Anne's merge la sala de sport World Class zilnic, pentru câte trei ore. O frecventează pe cea mai apropiată de casă, de la Mall Plaza. Vedeta e neînfricată în privinţa unei camere foto care ar putea-o surprinde într-o poziţie delicată.

„Noi, care mai pozăm şi în poziţii sexy, nu prea avem de ce să ne temem că am putea păţi ce a păţit domnul Boc", spune Anne's. Ea crede că la World Class, unde există doar vestiare comune, cea mai bună soluţie pentru a te feri de eventualii fotografi incognito este ca, odată ieşit de la duş, să nu laşi niciodată prosopul jos, nici chiar când te îmbraci. Anne's spune că atmosfera din vestiarele World Class este de o dezinhibare molipsitoare: „Sunt femei care se usucă la păr complet goale". Când merge la World Class, şi cântăreaţa Anda Adam foloseşte cu succes paravanul pe care i-l oferă prosopul: „La vestiarele la comun, mă schimb fiind tot timpul acoperită de un prosop. Cred că persoanele publice trebuie să fie foarte atente la acest aspect". Anda Adam adaugă: „Sunt conştientă că pot fi oricând o ţintă pentru oricine, iar fotografiile ar putea fi vândute apoi la ziare".

Potrivit surselor „Adevărul", la sala de sport World Class vin să-şi tonifice musculatura şi  istoricul american Larry Watts, actorii Claudiu Bleonţ şi Maia Morgenstern, fotomodelul Valentina Pelinel, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, violonistul Alexandru Tomescu şi Petre Cătălin Fumuru - prezentator meteo la Realitatea TV. 

INFO
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite