Vedetele spun „Serviţi, vă rog!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedetele spun „Serviţi,  vă rog!“
Vedetele spun „Serviţi, vă rog!“

Astăzi, de la ora 20.30, Pro TV difuzează prima ediţie a emisiunii. Fiecare dintre invitaţi va lupta pentru ca o familie cu tripleţi să petreacă o vacanţă mult dorită. Emisiunea va fi transmisă pe perioada verii, vinerea şi sâmbăta. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

În fiecare săptămână din această vară, patru vedete îşi vor dovedi priceperea şi ospitalitatea în cadrul emisiunii. Conceptul este unul folosit în mai multe producţii transmise de televiziunile româneşti: schimbul de roluri. Vedetele vor lua în primire, timp de o săptămână, o pensiune agro-turistică. Ele vor avea grijă ca treburile de zi cu zi să fie făcute perfect şi clienţii pensiunii să fie mulţumiţi.

Invitaţii vor încerca să distrugă percepţia generală a publicului, conform căreia vedetele nu fac altceva decât să-şi ocupe timpul cu petreceri, vacanţe sau saloane de frumuseţe. Scopul emisiunii nu este doar unul distractiv. Fiecare vedetă va lupta pentru câte o familie cu tripleţi. Miza este o vacanţă, de care se va bucura una dintre familii.

Primii invitaţi, Andra, Delia, Cătălin Josan şi Jean de la Craiova, îşi vor lua roluruile în serios, pentru ca cei trei micuţi pe care-i reprezintă să petreacă alături de părinţii lor o vacanţă mult aşteptată.

Sarcinile vedetelor

Printre îndatoririle celor patru se numără gătitul, curăţenia, servitul mesei şi spălatul rufelor. Una dintre cele mai mari provocări va fi distrarea clienţilor pensiunii, care vor avea un cuvânt de spus în alegerea vedetei câştigătoare.

image

Andra vrea să arate cât este de harnică 

Clienţii pensiunii se vor transforma într-un juriu ad-hoc şi vor decide care vedetă a fost gazda perfectă. Lor li se va alătura şi Marin Barbu, specialistul în folclor de la „Dansez pentru tine“.  Acesta ştie multe lucruri despre viaţa la ţară şi le va explica vedetelor cum se fac treburile gospodăreşti. Apoi, tot el le va evalua ospitalitatea. La începutul săptămânii de lucru, cei patru concurenţi le vor face o promisiune familiilor pentru care se luptă.

Fiecare dintre ei se va folosi de toate aptitudinile sale, inclusiv de cele artistice,  pentru a convinge juriul de priceperea şi de ospitalitatea lor.

Delia întră în concurs pentru ca tripletele Florina, Ioana şi Gabriela Mureşan, de 2 ani, din Baia Mare, să meargă în prima lor vacanţă. Jean de la Craiova îi reprezintă pe trei fraţi din Arad. Cătălin Josan munceşte cu gândul la Angelo, Andrada şi Ana Maria, iar Andra la trei surori, campioane naţionale la gimnastică.

Muncesc din greu

Andra, Delia, Cătălin Josan şi Jean de la Craiova luptă pentru prima vacanţă a celor trei copii pe care îi reprezintă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite