Vasile Şeicaru şi-a găsit soţia moartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia cunoscutului cântăreţ Vasile Şeicaru, Gabriela Hogea, a fost găsită moartă, sâmbătă, în apartamentul său din Capitală. Cadavrul a fost descoperit de soţul ei, care a fost nevoit

Soţia cunoscutului cântăreţ Vasile Şeicaru, Gabriela Hogea, a fost găsită moartă, sâmbătă, în apartamentul său din Capitală. Cadavrul a fost descoperit de soţul ei, care a fost nevoit să spargă uşa apartamentului, după ce a sunat de mai multe ori la sonerie. În jurul orei 15.30, a fost anunţată poliţia, care a trimis la faţa locului o echipă însoţită de un procuror şi de medicul legist. Aceştia au constatat că, în camera unde a fost găsit cadavrul, televizorul luase foc din cauza unui scurtcircuit, emanând gaze şi fum dens.
Trupul neînsufleţit şi podeaua erau pline de funingine, ceea ce a dus la concluzia că Gabriela Hogea ar fi murit intoxicată cu fum. În urma examinării, nu au fost constatate leziuni traumatice externe.
Soţii Şeicaru veniseră din Moldova, călătorind toată noaptea ca să ajungă la Bucureşti sâmbătă dimineaţă. Când au sosit acasă, Gabriela a preferat să rămână să se odihnească, iar soţul ei a mers la Buftea, să se ocupe puţin de casa pe care o aveau acolo.
Vecinii susţin că nu era prima oară când televizorul făcea figuri şi că cei doi intenţionau ca acesta să fie înlocuit în curând cu unul nou.
Gabriela Hogea împlinise, la 31 decembrie 2005, 49 de ani. Era profesoară de germană, dar ştia foarte bine şi limba engleză, iar după 1990 a cochetat o vreme cu ziaristica, fiind redactor la Curierul Naţional. În ultima perioadă preferase să se axeze însă pe meseria ei, cea de profesoară, şi pregătea tineri pentru admiterea la Facultatea de Litere. Gabriela Hogea l-a cunoscut pe Vasile Şeicaru în vara lui 1979, pe vremea când era studentă şi se afla alături de colegi într-o vacanţă la Costineşti. Foarte repede după prima întâlnire, au hotărât să se căsătorească, iar fiul lor, Mihnea Valentin, a venit pe lume la scurt timp după aceea, în luna octombrie a anului 1980. Tânărul, care a absolvit Liceul german, este la ora actuală student în Germania.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite