Marica susţine că Ungureanu a negociat cu Băsescu acuzaţiile care i s-au adus/Turcan: Sunt minciuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, susţine că fostul vameş Marius Ungureanu, care l-a acuzat de luare de mită, a purtat negocieri cu preşedintele României înainte de a ieşi în presă cu aceste acuzaţii. De asemenea, Vasile Marica l-a acuzat pe Băsescu de poliţie politică şi i-a cerut şefului statului să demisioneze.

Iată declaraţia acestuia:

"Marius Ungureanu, cunoscut ca şi consumator de droguri, a purtat negocieri cu preşedinţia României în perioada 4-14 februarie, astfel încât să declare despre mine lucruri neadevărate. Acest individ se laudă că l-a înregistrat pe preşedintele României în discuţia cu el şi că preşedintele este şantajabil în acest moment. Dacă preşedintele României stă la masă cu infractorii el nu este preşedintele meu", a declarat Marica, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, fără a aduce însă probe în sprijinul afirmaţiilor sale, spunând doar că-şi va dovedi nevinovăţia.

image

"Din 1997 sunt urmărit informativ permanent. Nu poate un om care este acuzat într-un dosar penal pentru delapidare şi spălare de bani să mă acuze pe mine, care nu am niciun dosar. De şase luni umblă cu tulumbele pe la mine, mă ascultă în casă, să vadă când mă culc cu nevasta-mea. În numele cetăţeanului Marica, îi cer demisia preşedintelui, pentru aceste fapte grave. Denunţătorul meu a negociat cu Traian Băsescu să iasă în presă să mă acuze", a mai spus Vasile Marica.

Fostul vameş Marius Ungureanu a afirmat că Vasile Marica a luat mită de la angajaţii din vămi pentru a interveni în promovarea şi menţinerea lor în funcţii.

După acuzaţiile aduse de liderul sindicatului Sed Lex, Valeriu Turcan, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale a dorit să clarifice lucrurile.

"Afirmaţiile domnului Marica sunt minciuni, sunt lucruri care există doar în mintea domniei sale. E un comportament mizerabil. E o tehnică ce ţine de arsenalul crimei organizate. Domnul Marica are probleme cu cei care îl acuză de corupţie. Pentru instituţia prezidenţială domnul Marica nu reprezintă şi nu a reprezentat vreodată niciun interes. Administraţia prezidenţială nu va cădea în capcana de a intra în dialog cu acest personaj", a declarat Valeriu Turcan la Realitatea TV.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite