Vânzări record la Târgul de Carte şi Muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii au stat în fiecare zi la coadă să cumpere volumele care le lipsesc din Colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”.

Cel mai mare succes la Târgul de la Braşov l-a avut Adevărul Holding, care a înregistrat cele mai mari vânzări – peste 18.000 de volume, în patru zile. Editura a spart piaţa cu colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, pentru care cititorii au făcut zilnic coadă la stand. Cele mai căutate volume au fost „Shogun”, de James Calvell şi „Anna Karenina”, de Lev Tolstoi.
Cei mai căutaţi, Karl May şi Mark Twain
„Din colecţia de lux cu care suntem prezenţi la târg, cel mai bine s-au vândut  „Winnetou”, de Karl May şi „Aventurile lui Tom Sawyer şi Huckleberry Finn”, de Mark Twain. Şi DVD-urile
s-au vândut foarte bine. Am epuizat urgent seria „B.D.” şi colecţia de filme istorice şi de aventuri”, a spus Mihaela Enache, reprezentanta Adevărul Holding. Şi astăzi, înainte de închiderea târgului, cititorii au luat cu asalt standul Adevărul Holding.
„Adevărul Holding a vândut cel mai bine”
„Acum am ieşit de la biserică şi am vrut neapărat să vin să îmi iau cărţi. Am luat
deocamdată cele două volume din „Shogun” şi acum mă uit să văd, în funcţie de câţi bani am, ce mai pot cumpăra. Am căutat şi DVD-ul cu bibliografia lui Nicolae Ceauşescu, dar nu îl mai au. Mi s-a spus că s-a epuizat din prima zi”, a spus Maria Savin.
Organizatorii celei de a VI-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică spun că ediţia din acest an a fost cea mai reuşită dintre toate. Au fost prezente edituri din toată ţara, dar şi din străinătate, iar cumpărătorii au avut din ce să aleagă. „A fost o ediţie exact aşa cum ne-am propus şi cum ne-am dorit: cu lansări de carte, recitaluri de muzică şi poezie. S-a vândut tot, toţi editorii sunt mulţumiţi de vânzări. S-a vâzut de la distanţă că Adevărul Holding a vândut cel mai bine şi ne bucurăm pentru ei”, a declarat Virgil Oniţă, unul dintre organizatori.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite